Hola, Fuerteventura!

Ne bi bilo fer, vsaj do tistih, ki ga res nimajo, če bi napisal, da nimam doma. A očitno se bova spet selila. V en dekatlonov rugzak, pardon, nahrbtnik, sva stlačila par kratkih hlač, nekaj majic, štumfov ter gat, računalnika, fotopararat, predala najemniško stanovanje Nastjini prijateljici in vzela enosmetno karto za Fuerteventuro.

Ne, to ni tista odločitev, ko pošlješ vse v 3pm in greš v svet, je tista, manj radikalna, ko meglo zamenjaš s prijetnih 22oC. Do poletja morava biti že nazaj, ker se začnejo poroke. Kaj, kako in kam bova študirala, ko kupiva karto za nazaj.

Trenutno sva v Corraleju. Lepo je. Toplo, sončno, palme, morje.., lahko bi našteval. Sicer pa cel kup surferjev, Angleži ob 10h pijejo drugo rundo jarre (velike točene), ki stane od 2eur naprej, odvisno od znamke, domačini pa srčni, prijazni. Vsaj zaenkrat. 

Ne bom rekel, da je prijetno topla, a če prej pomisliš na Sočo, zaplavaš brez težav.

Po nekaj dnevih, že kar aklimatizirana, sva prehodila večino mesta. Telefon javlja cca. 15.000 korakov/dan. Nekaj malega težav je še s spravljanjem k delu, a se bova navadila. Sva pa že našla primerno zunanjo pisarno. Caña (malo točeno) je 1,00 €, Speedtest pravi 90/90mbs, osebje prijazno, pa še okus za glasbo imajo. 

Se oglasim kmalu. 

Opombe: V torbo sva stlačila še brinjevec, nekaj knjig in kolebnico. Resno. Idejo za kanarce je dal Lux. Hvala, kaj bi brez tebe! Verjetno šla na Portugalsko.